Joop Vos

Cabaret op maat

Joop Vos

Cabaret op maat

corona.png

Joop Vos

dagvoorzitter

inhoud met een kwinkslag

Joop Vos is oorspronkelijk cabaretier. Zijn gemakkelijke omgang met publiek, zijn brede algemene kennis, doortastendheid en improvisatietalent zorgen ervoor dat hij zeer vaak gevraagd wordt als dagvoorzitter en moderator bij symposia, bijeenkomsten en discussies. De inhoud staat altijd centraal, maar waar het kan, brengt Joop luchtigheid door anders tegen de zaken aan te kijken, zonder ze te bagatelliseren.

Joop weet als geen ander hoofd- en bijzaken te onderscheiden en haalt, vanwege zijn onafhankelijkheid, onpartijdigheid en aanstekelijk enthousiasme, meer uit een publiek en een bijeenkomst dan menig ander dagvoorzitter. Op het vlak van publieksparticipatie heeft hij veel ondersteunende tools om de inbreng van deelnemers te vergroten.

 

En natuurlijk kan Joop Vos uw bijeenkomst ook nog eens afsluiten met een memorabele wrap up. Niet een geijkte terugblik, maar een cabareteske kijk op de meeting en een humoristische blik naar de toekomst. Een wrap up die de inhoud van de bijeenkomst nog eens bekrachtigt en die deelnemers met een heerlijk gevoel de zaal uitzendt.

congres  symposium  productpresentatie  kwartaalcijfermeeting  personeelsbijeenkomst