corona.png

Joop Vos

motivatie & inspiratie

We willen terug!

Terug naar de koffieautomaat, waar de laatste roddel gedeeld wordt.

Terug naar onze vaste flexplek.

Terug naar onze collega’s.

Terug naar het werk.

 

En we willen vooruit!

Weer samen plannen maken voor de toekomst.

Weer echt contact met klanten.

Weer nieuwe stappen zetten.

Weer aan het werk.

 

Cabaretier Joop Vos begeleidt met ‘reconnecting’ alle medewerkers bij hun´comeback´ in de organisatie of het team. Een hernieuwde kennismaking met het werk en met collega’s: een nieuwe inwerktijd; een tweede proeftijd.

Met een cabareteske entertrainment voorstelling laat hij zien wat er de afgelopen tijd gespeeld heeft in organisaties en in de huiskamer.  Wat nemen we nu mee van deze Corona-tijd? Wat gaan we behouden en wat gaan we anders insteken? Wat zijn de valkuilen en wat onze uitdagingen? Hoe vinden wij onszelf opnieuw uit?

 

In woord en lied geeft Joop in deze maatwerk-voorstelling een schets hoe we opnieuw gaan verbinden.

Welke lessen hebben we met zijn allen geleerd? Hoe gaan we opnieuw samenwerken?  Welke nieuwe piketpaaltjes gaan we de komende tijd samen uitzetten?

Deze voorstelling geeft een hernieuwde boost aan teamgevoel, saamhorigheid en betrokkenheid bij de organisatie.

 

‘reconnecting’ is een voorstelling van 30 minuten, die in 3 gedeelten van 10 minuten gespeeld wordt. Deze kan zowel live als online gepresenteerd en bekeken kan worden. De cabareteske show wordt uitgebreid met de inbreng vanuit de organisatie zelf. Joop is dan de host bij de rondetafelgesprekken met directie, de interviews met HR of de plannen van Marketing & Sales. Ook pre-recorded filmpjes van projecten, klanten of medewerkers kunnen meegenomen worden in de voorstelling. Zo ontstaat een ‘reconnecting-show’ van jullie eigen organisatie, waarin volop plaats is voor een terug- en een vooruitblik van jullie zelf en jullie management.

reconnect2.png